W zeszłym roku w naszym sklepie pojawiły się nowe produkty indyjskie z upraw ekologicznych (BIO):
ASHOKA (Saraca indica) zwana też Asioka,
HARITAKI (Terminalia chebula) to Migdałecznik chebulowiec,
KAVCHA (Mucuna pruriens) zwana inaczej Kapikachhu / Świerzbiec właściwy,
KUTAJA/KURCHI (Holarrhena antidysenterica),
MORINGA (Moringa oleifera) czyli Moringa olejodajna,
MUSTHA/MUSTA (Cyperus rotundus) zwana w Polsce Ciborą orzechową.
PUNARNAVA (Boerhavia diffusa),
SARIVA (Hemidesmus indicus) zwana też indyjską Sarsaparillą,
TULSI (Ocimum sanctum) to indyjska bazylia,
VACHA (Acorus calamus) to azjatycki Tatarak,
VIDARIKANDA (Pueraria tuberosa) indyjskie Kudzu.
W tym roku wprowadzimy kolejne produkty indyjskie z upraw ekologicznych (BIO) :
SHANKAPUSHPI (Convolvulus pluricaulis),
KALMEGH (Andrographis paniculata),
GUDUCHI (Tinospora cordifolia).